Powiedzcie mi proszę jeszcze w sprawie murków:
Na zdjęciu pokazane są one osobno. Na innym zdjęciu razem połączone i obsypane piachem. Jak chcecie, żebym to zrobił.
Moim zdaniem najlepiej by było gdybym zrobił dwa murki i nie obsypywał ich piaskiem i cegiełkami tylko pozostawił to już do obsypania graczom.
Z drugiej strony może by leciutko to obsypać by gracz mógł je tylko pomalować i ustawiać na stole jak chce. Jednak jak je obsypać skoro jednym bokiem mają się stykać...?
Na zdjęciach Dusta murki są bardzo delikatnie obsypane więc może zrobię tak jak te oryginalne ?
Piasek na zdjęciach dodano pewnie aby wyglądały bardziej pustynnie. Osobiście uważam, że lepiej beż piasku - murki powinny do siebie pasować, aby można z nich było tworzyć całe konstrukcje. Jak ktoś będzie chciał mieć piasek to może indywidualnie sobie obsypać
Uważam, że nie ma co kombinować z obsypywaniem czymkolwiek.
Tak, to taki murek można pomalować by pasował do różnych scenerii, nie tylko pustynnych.
Co do zdjęć na stronie Dusta to na 100% są one specjalnie podkręcone dla lepszego efektu dioramy.
Pozdrawiam
Nie obsypuj. Jak ktoś bedzie chciał, to sam sobie to zrobi. Ja ze względów transportowo-czasowych pomalowałem swoje żółtym sprayem AP + biały drybrush. 15 minut roboty a wyglądają jakby było ostro zapiaszczone