Tak jak w temacie, chciałbym się pozbyć (najlepiej w całości, lub dużej większości) armi Spetsnaz/SSU.
Gotowa armia dla kogoś kto chce zacząć przygodę z DUSTem, do tego dokładam dwa pudła Safe and Sound do transportu modeli.
Zainteresowanych zapraszam do kontaktu. Poniżej lista.
1 x spetsnaz saboteurs squad
1 x spetsnaz kill squad
1 x spetsnaz assault squad (pomalowani)
1 x spetsnaz command squad
2 x spetsnaz anti-tank squad
1 x spetsnaz observer squad
1 x SSU observers
1 x SSU snipers
1 x SSU close combat squad
1 x SSU heavy mortar squad
1 x SSU Tesla Gun Team (jeden żołdak nie ma głowy, taki już przyjechał)
1 x Natasha TSH
1 x Invader
1 x Red Fury/Red Rain
1 x PT-47A/PT47-B (Złożony przeze mnie dość krzywo, jeden z pierwszych modeli jakie składałem)
1 x Mao/Vladimir
1 x Lavrentiy/Karl
1 x Grandma (ułamane i później doklejone ramię w miejscu gdzie przyczepia się ramię do korpusu)
Rosa
Iron Joe
Koshka
Nikolai
Yakov
Demilitaryzacja SSU
Re: Demilitaryzacja SSU
Niestety całości nie wezmę ALE jeśli jednak zdecydowałbyś się to jakoś rozbijać w przyszłosci to bardzo chętnie przygarnę czołg Mao/Vladimir, który też nie jest Spetsnazowy więc moze łatwiej bedzie go oddzielić
Witam,
Jestem zainteresowany kupnem wojska, czy jest możliwość zobaczyć stan (zdecia)? ile za wszystko?
Jestem zainteresowany kupnem wojska, czy jest możliwość zobaczyć stan (zdecia)? ile za wszystko?
Otworzę własny lunapark- z dziwkami i Black Jack'iem.
Hej,
W opisie wkradł się mały błąd. Nie mam czołgu Karl/Lavrentyi.
Zdjęcia mogę wysłać na maila i możemy też ustalić cenę. Napisz do mnie na jachu128@gmail.com.
W opisie wkradł się mały błąd. Nie mam czołgu Karl/Lavrentyi.
Zdjęcia mogę wysłać na maila i możemy też ustalić cenę. Napisz do mnie na jachu128@gmail.com.
Czy poszło w całości czy może coś jeszcze zostało ?
Jak by nie sprzedały się w całości to bym chętnie kupił pt47 a/B i grandme