Dla tych którzy nie mieli dotąd okazji a bardzo by chcieli zapoznać się z powieścią "Krew i Grzmot" w wersji angielskiej.
Jest ona od teraz dostępna w serwisie DriveThru Fiction
Książka opowiada o dzielnych Rangerach kompanii Bravo mierzących się z przerażającymi siłami Blutekreuz
https://www.drivethrufiction.com/produc ... nd-Thunder
Powieści ze świata Dust.
Powieści ze świata Dust.
Dust or Bust!
Re: Powieści ze świata Dust.
i pewnie znowu kłamliwa propaganda
dobrze widzę, że książka kosztuje 20$?
dobrze widzę, że książka kosztuje 20$?
Od razu kłamliwa
Tak niestety też to zauważyłem :/ Na początku liczyłem że będzie za free.
Tak niestety też to zauważyłem :/ Na początku liczyłem że będzie za free.
Dust or Bust!
Kilka razy w życiu czytałem "turlane książki" i za każdym razem było to traumatyczne przeżycie dla szarych komórek...
Miałem okazję przeczytać obie i o ile pierwsza ("Blood & Thunder") posiada wszystkie najgorsze cechy "książki turlanej" (papierowi bohaterowie, miałkie dialogi, przewidywalna akcja, ogólna "pulpowość") to druga - "Winter Child" - to kawał mięsistej, solidnej rozrywki z wieloma dotąd nieznanymi fluffowymi informacjami, dobrym poziomem literackim i konkretną batalistyką w postaci walk o Zverograd w tle. Polecam - czyta się bez cienia żenady.
Andy Chambers (autor Winter Child) to spoko autor. Fajnie jakby coś Aaron Dembski Bowden napisał do Dusta
Wóda, Dust i Heavy Metal
- TAK, myślałem o malowaniu AERO -
Kurde co ja bym dał za 2 część Winter Child! Niestety Chambersa żona goni żeby się za jakąś normalną robotę wziął a nie pisał te wujowe książki i ponoć jego kariera literacka jest zagrożona
Dust or Bust!
a w papierze bez figurki da się to gdzieś kupić?
Wóda, Dust i Heavy Metal
Niestety nie :/ Ale ściągam kilka obecnie więc może z kimś się umówisz że on bierze figsa a ty figurkę
Dust or Bust!
kusisz diable
Wóda, Dust i Heavy Metal