taki może ciut hermetyczny
Dustowy Konkurs Memowy 2020!
Re: Dustowy Konkurs Memowy 2020!
Wóda, Dust i Heavy Metal
- TAK, myślałem o malowaniu AERO -
nie wyświetla się
Wóda, Dust i Heavy Metal
Wóda, Dust i Heavy Metal
i druga wersja
Wóda, Dust i Heavy Metal
Jako że przyszła pora (i Piotr Chrzanowski zacznie do mnie zaraz dzwonić o 5 rano codziennie) należy wyłonić zwycięzcę konkursu Memowego. W tym roku konkurencja była jak zwykle ostra więc postanowiłem spojrzeć łaskawym okiem na większą liczbę uczestników
Nagrodę główną (matę Warfactory) za piękne nawiązanie do klasyki i historii oraz wykorzystanie jednego z bardziej memicznych zdjęć otrzymuje Bolek Powietrzyński !
Nagrody za szczególny wkład w rozwój sceny memicznej Dust 1947 i całokształt twórczości otrzymują:
Balint Wojciech Lengyel
Marcin Jakubczyk
Piotr Chrzanowski
Nagrodę specjalną za wybitnie zawzięte pozowanie do kontrowersyjnych zdjęć oraz pocieszenie za wykorzystanie wizerunku przez Predatora z Węgier otrzymuje Adam Pacuła !
Nagrody specjalne to zestawy farbek dedykowane DUst 1947.
Dziękuję wszystkim za udział, zwycięzców proszę o kontakt w celu ustalenia sposobu otrzymania nagród
Nagrodę główną (matę Warfactory) za piękne nawiązanie do klasyki i historii oraz wykorzystanie jednego z bardziej memicznych zdjęć otrzymuje Bolek Powietrzyński !
Nagrody za szczególny wkład w rozwój sceny memicznej Dust 1947 i całokształt twórczości otrzymują:
Balint Wojciech Lengyel
Marcin Jakubczyk
Piotr Chrzanowski
Nagrodę specjalną za wybitnie zawzięte pozowanie do kontrowersyjnych zdjęć oraz pocieszenie za wykorzystanie wizerunku przez Predatora z Węgier otrzymuje Adam Pacuła !
Nagrody specjalne to zestawy farbek dedykowane DUst 1947.
Dziękuję wszystkim za udział, zwycięzców proszę o kontakt w celu ustalenia sposobu otrzymania nagród
Dust or Bust!