Ja wyczekuję końcówki roku jak u nas na rynek wróci więcej piechoty Osi klasy 3 i pluton zacznie więcej grać.
W samym założeniu pilot wykorzystuje swoje skille podczas pilotażu jakiekolwiek posiada. Co do Cheat Dead to jasno jest napisane, że dotyczy punktów życia bohatera. Jeśli nawet był/jest pilot z Cheat Dead to i tak mech musi być najpierw zniszczony, by móc doprowadzić do śmierci bohatera i spełnienia warunku aktywowania tego skilla.
Nie rozumiemsz problemu. Bo tu nie chodzi o to czy może działać na jednostki najemnicze tylko o to czy jak pilot ma brave to od razu przechodzi na pilotowany pojazd. Bo wtedy nieciekawie może się robić pod względem np. pilota alianckiego 2 klasy który był wypuszczany z książką - on ma cheat death...
A tak mnie nachodzi na te rozkminy jak mam dużo wolnego czasu i zero możliwości pograniaCiekawe rozkminy tworzą za to![]()
Ja wyczekuję końcówki roku jak u nas na rynek wróci więcej piechoty Osi klasy 3 i pluton zacznie więcej grać.
Co oznacza zwrot o większej ilości piechoty 3 klasy? Nowe jednostki?Ciekawe rozkminy tworzą za to![]()
Wróć do „Zasady i dyskusja ogólna”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości