Skończone
Lusia (Luisa) - Oficerka do Najemniczek, Niszczyciel (Demolisher) sprawdzony w boju i Red Yana (SSU). Na dodatek Złomek (Wrecker).
Uwagi krytyczne, ale sympatyczne, mile widziane.
Więcej zdjęć tutaj http://dustbrothers.pl/dust-group-july- ... pie-dusta/
Lusia, Niszczyciel i Czerwona Janka
Re: Lusia, Niszczyciel i Czerwona Janka
Jak mu napiszesz "Złomek" gdzieś na pancerzu stawiam piwo.
Dust or Bust!
Jak mu napiszesz "Złomek" gdzieś na pancerzu stawiam piwo.
Ja na Melorze mam napisane złomek
Nie wiem czemu ale do Dust pasują mi klimaty postapo. Mam nadzieję, że kiedyś, kiedyś np. 2025. Będzie kampania War after War, gdzie będziemy napieprzać do mutantów ponuklearnych w sercu toksycznej Hameryki. I tam właśnie widzę te machy zarówno jak i w dzisiejszej konwencji panzerpunkowej. W skrócie - dobra robota Krzysiek!
Jołki połki!
Dziękuję za komentarze. Złomek się pojawi, ale jeszcze nie teraz. Myślę, że zaskoczy.
PS. Marek, czy masz Najemniczki mechaniczki do składania.
PS. Marek, czy masz Najemniczki mechaniczki do składania.
Też lubię, dlatego te mechy tak katuje. Dzięki za miłe słowo.Nie wiem czemu ale do Dust pasują mi klimaty postapo. Mam nadzieję, że kiedyś, kiedyś np. 2025. Będzie kampania War after War, gdzie będziemy napieprzać do mutantów ponuklearnych w sercu toksycznej Hameryki. I tam właśnie widzę te machy zarówno jak i w dzisiejszej konwencji panzerpunkowej. W skrócie - dobra robota Krzysiek!