Nie jest tajemnicą że lubię wystawiać duże ilości piechoty Szczególnie tej w niebieskich mundurach desantującej się z morza
Jeszcze kilku modeli i oddziału z psami brakuje (zaś Diver nie otrzymał podstawki) ale Panie i Panowie - oto moja Marines Spam Armia
Zdjęcia jak zwykle wyszły paskudnie.. Ale takie życie. Niektóre oddziały były malowane dość dawno, co widać Jakość table-top
Konserwatywni Marines
Konserwatywni Marines
Dust or Bust!
Re: Konserwatywni Marines
Po za tym, że ładne to nie lubię spotkać na przeciw siebie. Jeszcze z tym generałem
Ja tam za tym błękitem niespecjalnie przepadam, ale poczekam aż zasilisz ekipę brytolami w malowaniu SAS
Komandosów brytyjskich już mam, muszę cyknąć foty. Teraz są w malowaniu w wersji pustynnej
Dust or Bust!
Armia smerfów zawsze na propsie
Jeszcze jakbyś opisał co to za jednostki to byłoby cud miód malina bo o tym, że mogłyby być różnorodne nie będę kolejny raz męczył
Jeszcze jakbyś opisał co to za jednostki to byłoby cud miód malina bo o tym, że mogłyby być różnorodne nie będę kolejny raz męczył
Bro, do you even blitz ?
- Najemnik_001
- Ochotnik
-
Kapitan Moralność
- Untertoten
Kształt rur miotaczy powoduje moją wesołość.