W tym temacie będę postował info o nowej inicjatywnie Warszawskiej - czyli Dustowych Środach. Poniżej info z FB. Gdyby ktoś jeszcze nie był (a się wybierał) to proszę napisać do mnie PW - czasem trudno trafić, podam swój kom i będzie można się dowiedzieć jak dotrzeć:)
Panowie i Panie
Zaczynamy zacny projekt pod tytułem "Dustowa Środa" - od tej pory w każdą środę Gentelman's Club będzie otwarty na wszystkich grających w Dusta w bonusowej cenie 5 zł za wstęp
W najbliższą środę inaugrujemy to zacne przedsiemwzięcie.
Żeby nie zawracać głowy chłopakom z GC i móc pobierać klucz do gaming lokalu potrzebowaliśmy swojego przedstawiciela w gronie GC - tutaj wielkie podzięowania dla Piotrka "Pandą" zwantego który przetarł szlak i jako pierwszy zdecydował się wejść w szeregi GC żeby pomóc organizować te spotkania. Dzięki temu kiedy wiadomo że Piotr (lub Ja) będziemy na jakąś godzinę macie gwarancję wydania klucza i wejścia.
Przypominam też że każda osoba będąca aktywnym członkiem GC poza nieograniczonym dostępem do lokalu i łaską bogów Wargamingu ma odpuszczone wszelkie opłaty na turnieje dziejące się w tym zacnym przybytu
Co do rozgrywek sugeruję zacząć ćwiczyć mapy do naszego turnieju 1.10.2016
Do zobaczenia na miejscu!
Dustowe Środy
Dustowe Środy
Dust or Bust!
-
Kapitan Moralność
- Untertoten
Re: Dustowe Środy
Mam czas nawet od 17 do bardzo pozna. Także jak ktoś optuje to bomba.
Hej! Jak już Marek napisał w GC będę pojawiać się cyklicznie w środy od ok. 17.30 Jakby co można się ze mną kontaktować przez forum lub grupę na FB. W razie jakichkolwiek pytań - proszę śmiało, odpowiem na każde
Do zobaczenia w GC
Do zobaczenia w GC
Jołki połki!
Dzięki za wczorajsze demo, prezentację jednostek i dodatkowe informacje. Wiem już że chętnie zagram w ten system i mam nadzieję że w październiku będę już uczestniczył w dustowych środa z własną armią.
super. jakbyś chciał coś protestować jakiś oddział, a przez przypadek bym go miał to z przyjemnością pożyczę.
Jołki połki!
Zawsze można pomyśleć o zabraniu drugiej armii, wtedy spoko można potestować.
Kolejne spotkanie już w tą środę. Ja nie dam rady ze względów służbowych ale wpaść warto bo będzie z kim pograć
Dust or Bust!
Jakby co będę w środę od około 17.45. Także każdego chętnego na grę serdecznie zapraszam.
Jołki połki!
a wcześniej będzie można wejść?