ale Innsmouth to nie jedyna okolica gdzie Deep Ones są. Jak dla mnie, to idealne jednostki specjalne nurków bojowych
Greg coś mówił, że to Japończycy obudzili Przedwiecznych (i przez to wkurzyli Vril). Więc może to będą wyspy Pacyfiku.
Japończyków planują na 2018, a wcześniej mają wydać całość Mitów, więc może nie będziemy musieli długo czekać.
Marku, ja się poświęciłem w imię Przedwiecznych ale bolało.
Cthulhu - wasze opinie i czemu temu panu wystaje makaron z buzi.
Re: Ctulhu - wasze opinie i czemu temu panu wystaje makaron z buzi.
a może to atomówka nakoksowana VK ich obudziła? przynajmniej tych z Oceanu Indyjskiego, bo dupneli w Cejlon.
ja bym chyba w tą stronę poszedł.
a w Babilonie? Kto obudził Nyarlathotepa?
ja bym chyba w tą stronę poszedł.
a w Babilonie? Kto obudził Nyarlathotepa?
Wóda, Dust i Heavy Metal
- TAK, myślałem o malowaniu AERO -
No to chyba wynika dośw jasno z Kondora Naukowcy nie dolecieli i spadacy sami zaczęli badać ruiny
Dust or Bust!
czyli Luftwaffe zepsuł? ehh, wysłać dzieci do poważnej roboty... , gdyby wysłali Blutkreuz to nie byłoby problemu
Taki był plan Tylko samolot z naukowcam i BK się rozbił (a konkretnie to jedyni porządni czyli alianci go zestrzelili) i teraz mamy taki psikus
Dust or Bust!
No ja tam nie jestem do końca przekonany, ze to LW obudziło licho. LRDG siedziało tam dłuzej, a to Francuzi, to wiadomo co oni tam robili? Może nie mieli komu się poddać i szukali przeciwnika.
Wóda, Dust i Heavy Metal
Francuzi uciekli i to jest opisane w Kondorze ( Francuzi uciekli... wszyscy w szoku). A że potem jakis trę z Luftwaffe obudził monstra to już sprawa Osi
Dust or Bust!
aa, czyli to alianci zestrzelili jedynych kompetentnych. To wiele wyjaśnia. Zawsze się wepchną gdzie ich nie trzeba i coś zepsują.
Swoją drogą, chętnie przeczytałbym tą historię, tylko nie bardzo opłaca mi się kupować całego podręcznika do tego.
Swoją drogą, chętnie przeczytałbym tą historię, tylko nie bardzo opłaca mi się kupować całego podręcznika do tego.
i widzisz, jakbyś powiedział w niedzielę, to bym Ci swój pożyczył.
Chociaż Marek mocno w przyszłość wybiega, bo w samym podręczniku o OK nie ma nic o zawartości ruin i Cthulhu poza propagandową gazetką Aliantów.
Chociaż Marek mocno w przyszłość wybiega, bo w samym podręczniku o OK nie ma nic o zawartości ruin i Cthulhu poza propagandową gazetką Aliantów.
Wóda, Dust i Heavy Metal
Jakieś info czy Mythos będą mogli swobodnie brać Najemniczki lub pojazdy innych frakcji?