Jakby ktoś chciał się pozbyć niemieckiej, drugoklasowej piechoty, to proszę o info.
W szczególności przytuliłbym: Reconów oraz obserwatorów.
Jedyny wyjątek to Sturmpioniere (Assault Enginer Squad) - tych już posiadam i nie potrzebuję więcej.
[k] niemiecka piechota poszukiwana
Re: [k] niemiecka piechota poszukiwana
Nadal poszukowane!
Już nie trzeba, za kilka tygodni będą w ofercie Warfactory.pl - po co się męczyć!
Dust or Bust!
Super, sam chętnie przytulę Tank killers
W charakterze misiów-przytulanek sprawdzają się nieźle. W innych już nie tak bardzo...Super, sam chętnie przytulę Tank killers

ale mogą też być jako Assault i są potrzebne do plutonu, ponadto to najtańsza piechota Wermahtu
(tak to jest, jak się gra fluffowo-blokowo na nie na NDAKu)

Wypraszam sobie ! W połączeniu z Manferdim i jego Fighting Spirytusem (2x PzShrck i 1x PzFst) robią świetną demolkę pośród pojazdów przeciwnika.
Bro, do you even blitz ?
W połączeniu z Manferdim i jego Fighting Spirytusem demolkę robią nawet inwalidzi pilnujący mojego parkingu pod blokiem. W połączeniu z Larą nawet Desert Suns robią się nagle ciekawą jednostką. Chodzi o to, jak sprawują się solo, a bez moralnego wsparcia pruskiej szkoły oficerskiej są IMHO niestety tylko ciepłymi, miękkimi paróweczkamiWypraszam sobie ! W połączeniu z Manferdim i jego Fighting Spirytusem (2x PzShrck i 1x PzFst) robią świetną demolkę pośród pojazdów przeciwnika.

Jaqbek musisz chyba Michała zniszczyć jakąś armią grenadierów 

Dust or Bust!
Jaqbek musisz chyba Michała zniszczyć jakąś armią grenadierów 
Powodzenia. Ale myślę, że szybko tego nie zobaczę.

Powodzenia. Ale myślę, że szybko tego nie zobaczę.
Nic tak nie cieszy jak seria z pepeszy.