Dobry wszystkim,
Pojawienie się kampanii na wspieram.to i próba reanimacji Dusta w Polsce są godne pochwały. Jednocześnie zestawy startowe są drogie i dla wielu osób pewnie niedostępne. Moja oferta jest więc dla tych, którzy chcieliby wejść do gry po trochę niższych kosztach, jednocześnie wspomagając kampanie. Przechodzą do rzeczy - mam do sprzedania figurki i elementy terenu z Revised Core Set, na dosyć ekscentrycznych warunkach.
Jakie to warunki? Bardzo chciałbym zobaczyć rozwój systemu w Polsce i większą liczbę nowych graczy. Byłbym wyjątkowo zadowolony, gdyby poniższe zestawy trafiły do nowych graczy, rozpoczynających dopiero przygodę z Dustem. Z tego też powodu oferuje zestawy po raczej niskich cenach. Jeżeli masz już więc tonę figurek – wolałbym, żebyś mojego zestawu nie kupował, a raczej polecił go osobie, która się jeszcze ma wątpliwości, a niższa cena może ją skusić.
Drugi warunek to raczej obietnica – wszystkie środki ze sprzedanych figurek przeznaczę na wsparcie akcji na wspieram.to. Jeżeli sprzedam oba zestawy, to wesprę akcję na poziomie 2 core setów dokładając różnicę. Inaczej mówiąc, każdy ma coś do wygrania – dla kogoś tani zestaw figurek, dla akcji wsparcie a dla mnie nowe figurki. Owce syte i słoń cały. Czy jak to tam się mówi.
Oferuje dwa zestawy, przygotowane na wzór oferowanych w kampanii Starter Setów:
Alianci – Rhino, The Hammers (3 figurki), Blackhawk + elementy terenu (1 skrzynka z amunicją, 1 tanktrap), stara papierowa mata – jedna z dwóch dostępnych w RCS
Oś – Lara, Heavy Laser Granadiers (3 figurki), Hans + elementy terenu (1 skrzynka z amunicją, 1 tanktrap), stara papierowa mata – jedna z dwóch dostępnych w RCS
Do każdego oddziału dodaje oryginalną, angielską kartę oddziału do aktualnych zasad gry. Mogę też dorzucić starą kartę do zasad 1.0, jeżeli komuś jest potrzebna.
Czego w zestawach nie ma, w porównaniu z nowym Core Setem: kości (ale do gry można użyć dowolnych), kafelków terenu, instrukcji, oraz nowej maty.
Cena za zestaw – 150 zł + wysyłka.
Jeżeli ktoś chciałby kupić trochę większe zestawy, w cenie 30 zł za sztukę odstąpić mogę jeszcze pozostałe oddziały z RCS:
Alianci – Hellboys, Death Dealers (uwaga – ten oddział jest niestety pomalowany, więc pewnie też mniej atrakcyjny)
Oś – Heavy Flak Granadiers, Sturmpioniere
Jeżeli komuś nie podoba się skład oferowanych powyżej zestawów, może sobie dowolnie wybrać jednostki z powyżej podanych.
Mogę podesłać zdjęcia w ramach potrzeby.
[S] Zestawy figurek z Revised Core Set
Re: [S] Zestawy figurek z Revised Core Set
Godne uwagi. Wrzuć na stronę facebook projektu.
Jestem jedną z tych dziwnych osób, które nie posiadają konta na Facebooku
Jeżeli ktoś zrobi to za mnie to oczywiście się nie pogniewam 

Hej
Z jakiegoś dziwnego powodu nie mogę przesłać PW, więc zapytam tutaj. Sprzedałbyś część zestawu: Lara, Heavy Laser Granadiers i przeszkadzajki (skrzynię i zaporę)?
Z jakiegoś dziwnego powodu nie mogę przesłać PW, więc zapytam tutaj. Sprzedałbyś część zestawu: Lara, Heavy Laser Granadiers i przeszkadzajki (skrzynię i zaporę)?
Narazie wolałbym nie. Generalnie jeżeli te figurki jako zestawy nie są nikomu potrzebne, to wolałbym je zachować. Zależy mi głównie na wsparciu kampanii, a ze sprzedania oddziałów oddzielnie raczej się odpowiednia kwota nie nazbiera, chyba że interesuje Cię kupowanie ich za jakieś 70 zł.
Ewentualnie mogę je posprzedawać po 50 zł za sztukę, ale tylko jeżeli znajdą się chętni na conajmniej 6 oddziałów.
Wiem, że wybrzydzam i wymyślam, ale nie zależy mi jakoś mocno na sprzedaży - jeżeli nie zbiorę za tę oddziały dość kasy na sensowne wsparcie akcji, to wolę je sobie zostawić.
EDIT:
Ostatecznie jeżeli figurki chciałby kupić ktoś, kto już grę posiada, to też możemy się dogadać;) Byle się pieniądze na wsparcie kampanii znalazły
Ewentualnie mogę je posprzedawać po 50 zł za sztukę, ale tylko jeżeli znajdą się chętni na conajmniej 6 oddziałów.
Wiem, że wybrzydzam i wymyślam, ale nie zależy mi jakoś mocno na sprzedaży - jeżeli nie zbiorę za tę oddziały dość kasy na sensowne wsparcie akcji, to wolę je sobie zostawić.
EDIT:
Ostatecznie jeżeli figurki chciałby kupić ktoś, kto już grę posiada, to też możemy się dogadać;) Byle się pieniądze na wsparcie kampanii znalazły

Stary "Set" z jakimiś dodatkami już mam, kampanię tak czy inaczej wspomogę, ale chciałbym rozbudować zależy mi teraz na rozbudowie tego co mam do dwóch "pełnoprawnych" plutonów - zapytał bym się nad wyceną samych oddziałów i chodzików? Mogę zagwarantować zakup za min 150 jeśli zestaw będzie oki
- może się jakoś dogadamy - na bohaterach nie zależy mi wcale (mam ich, a poza tym armia musi zależeć od kadry a nie takich tam
), rakietowa piechota - nie jest moją ulubioną, ale reszta to już coś fajnego
.