Pierwszy obrazek:
- Nowe mechy wyposażone prawdopodobnie w jakiś rakietowy napęd, możliwe, że ma służyć do zrzucania ich na pole bitwy. Co więcej dodano im jakiś panel z przodu, oraz miotacz (??) od spodu. W tle widać też wersję artyleryjską (??), wyrzutnie ma jak Lothar.
- Piechota. Uzbrojenie w 2 Fancerpausty i Panzerszreka, czyli jak Stormtroopers, z tym że jest tu jeszcze Fliegerfaust.
- Puppchen. Będzie to pewnie coś w stylu obecnej ekipy z działem ppanc 3 klasy.
Drugi obrazek:
- Szybowce. Dość duże są więc chyba tylko jako element terenu będą wykorzystywane niż jako pełnoprawna jednostka. Są do kupienia w Martoli za ok. 60-70zł
- Piechota. No tutaj widać duży przekrój tego co niedługo wyląduje (dosłownie

). Generalnie widać, że każdy oddział ma Fliegerfausty (do tej pory zarezerwowane dla 3 klasy) oraz jakieś spore karabiny zasilane z taśmy (jakaś modernizacja FG-42?). Jest tle widoczny włoski bohater Galeazzo (chyba tak się nazywał) oraz jakiś nowy na pierwszym planie.
Myślę, że Ci spadacy będą posiadali zdolność "Airborne" czy dowolnie inną pozwalającą na zrzucanie ich w dowolne miejsce mapy.
Obrazek trzeci:
- RSO. Były już na profilu Dusta na FB obrazki nowych pojazdów wsparcia dla spadaków. Będą to RSO wyposażone w działo ppanc (starter), działka plot (obrazek) oraz laser (na profilu FB)
- Laser na lawecie. Prawdopodobnie laser wykorzystany z zestawu z bunkra. Osobiście bardzo mi się taki zestaw podoba, ale boje się, że to będzie tylko zajawka bez oficjalnej karty do gry. Tak jak było z Mobelwagenem, Fi-156, Ch-54 i paroma innymi fajnymi modelami co przewijały się przez obrazki z profilu na FB.