Lara Wróć! - Czyli sugestie w górę jakie jednostki powinny powrócić do produkcji!
Re: Lara Wróć! - Czyli sugestie w górę jakie jednostki powinny powrócić do produkcji!
Niestety Tom to tylko premium. Z resztą moim zdaniem po zmianach w 1947 Crazy Jimmy to lepszy wybór (o Gregorym Withrow nie wspominając bo to już w sumie nie Marines
)

Dust or Bust!
Re: Lara Wróć! - Czyli sugestie w górę jakie jednostki powinny powrócić do produkcji!
Faktym jest on trochę drogi, ale Move and Fire lepszy od niepewnej trzeciej akcji Jimmiego. Poza tym dwóch pilotów mechów w armii lepsze niż jeden. Chyba można by przekonwertować Machete Macka na Toma. Ważne jest chyba tylko by uzbrojenie się zgadzało z tym na karcie, czyż nie?
Do lokalnego pogrania pewnie, na dużym turnieju już mogłoby nie przejść.
Dust or Bust!
patrząc na zwiększenie się ilości sprzętu latającego, zastanawiam się czy nie powinny także zwiększać się możliwości jego zestrzeliwania przez jednostki naziemne. Kiedyś pojawił się pojazd do Axis (chyba blokowy) Möbelwagen z poczwórnym działkiem. Zakładam, że należałoby kupić model np. Tamyi i dodać działka. Może Dust Studio, jak w przypadku Panzer 4, wydałoby dodatek do samodzielnego przerabiania? Ewentualnie pojawiłyby się może kiedyś inne pojazdy, np. Flakpanzer IV "Wirbelwind"
Niestety jest to pojazd lufwaffowy i w zasadzie - o ile się nie mylę (a jest taka możliwość), musisz mieć pojazd Tamiy oraz odpowiedni pojazd Lufwaffe.
Ten odpowiedni pojazd Luftwaffe to zdaje się tylko wieżyczka p-lotnicza od RSO.
Ale muszę przyznać, że myślałem o Möbelwagen, i może kiedyś. Wygląda bardzo fajnie. Advanced Reactive Fire też miłe.
Ale muszę przyznać, że myślałem o Möbelwagen, i może kiedyś. Wygląda bardzo fajnie. Advanced Reactive Fire też miłe.
Wóda, Dust i Heavy Metal
- TAK, myślałem o malowaniu AERO -
- TAK, myślałem o malowaniu AERO -