Lara Wróć! - Czyli sugestie w górę jakie jednostki powinny powrócić do produkcji!
Re: Lara Wróć! - Czyli sugestie w górę jakie jednostki powinny powrócić do produkcji!
Fajnie jakby w sprzedaży pojawiły się bitsy, np głowy ciężkich laser grenadierów. Albo uzbrojenie mechów.
Re: Lara Wróć! - Czyli sugestie w górę jakie jednostki powinny powrócić do produkcji!
Byłbym zapomniał - KONIECZNIE zabudowany Barking Dog (4. klasa pancerza). Obecnie w kategorii długozasięgowej przeciwpancerki u Aliantów taka bieda, że dupę razem z jajami urywa.
O ! To ! To ! To !Byłbym zapomniał - KONIECZNIE zabudowany Barking Dog (4. klasa pancerza). Obecnie w kategorii długozasięgowej przeciwpancerki u Aliantów taka bieda, że dupę razem z jajami urywa.
Bro, do you even blitz ?
I wielka koparka (Bergeluther) bardzo bardzo (chyba, że ktoś ma do sprzedania, to chętnie przygarnę) 

OK, minął miesiąc od ostatniego transportu.
Ponawiamy wątek
Już wiem że jest milion chętnych na nowych włochów w wersji kit (uwaga to nie jest zestaw z plastiku BTW!)
Prosiłbym o nie powtarzanie wcześniejszych próśb, mam je już na liście.
Ponawiamy wątek

Już wiem że jest milion chętnych na nowych włochów w wersji kit (uwaga to nie jest zestaw z plastiku BTW!)
Prosiłbym o nie powtarzanie wcześniejszych próśb, mam je już na liście.
Dust or Bust!
jest szansa na zestaw bohaterów małp w wersji Primed lub Kit
?

To pytanie chyba już było...
Dust or Bust!
Wermachtowy moździerz bez potrzeby sklejania go z trzech zestawów.
Taki jeden, w kawałku.
Taki jeden, w kawałku.
A jest na stronie gdzieś dostępny ?
Takie życzenia do jednostek które już były kiedyś są możliwe. Raczej moździerza oddzielnie nie będzie w najbliższej przyszłości.
Możesz kupić NDAK usunąć obsługę i wkleić wermachtowską

Takie życzenia do jednostek które już były kiedyś są możliwe. Raczej moździerza oddzielnie nie będzie w najbliższej przyszłości.
Możesz kupić NDAK usunąć obsługę i wkleić wermachtowską

Dust or Bust!
No moździerz do Werchmachu chyba nie jest dostępny. A jak rozumiem wpisujemy tu rzeczy niedostępne, które chciellibyśmy żeby były dostępne, ergo przywrócone do produkcji.
No i o to, żeby uniknąć kupowania dwóch zestawów, zeby zrobić z nich... jeden...
No i o to, żeby uniknąć kupowania dwóch zestawów, zeby zrobić z nich... jeden...