Panowie (i Panie!)
Co jakiś czas powraca temat "czemu nie mogę kupić tego albo tamtego". Jak w każdym systemie tak i w Duście mamy stare i nowe modele, zaś stare nie zawsze są dostępne.
Sporządzam obecnie listę sugestii dla fabryki - co fajnie byłoby zobaczyć znów w ofercie i chętnie byście nabyli - z modeli nigdy niedostępnych na stronie Warfactory.pl .
Zapraszam do zgłaszania wniosków!
Lara Wróć! - Czyli sugestie w górę jakie jednostki powinny powrócić do produkcji!
Re: Lara Wróć! - Czyli sugestie w górę jakie jednostki powinny powrócić do produkcji!
To co zawsze:
Zestaw 3w1 niemieckich mechów
Zestaw 3w1 alianckich mechów
Zestaw 3w1 mechów SSU
Zestaw 3w1 niemieckich mechów
Zestaw 3w1 alianckich mechów
Zestaw 3w1 mechów SSU
Bro, do you even blitz ?
Re: Lara Wróć! - Czyli sugestie w górę jakie jednostki powinny powrócić do produkcji!
Hej
Jednostki, których mi brakuje:
- Character Pack No. 1 (bohaterowie małp) w wersji Primed lub Kit,
- Sturmgrenadier Tank Hunter/ Assault Squat
- Snowstorm w wersji Primed lub Kit - obecnie znamy obejście problemu braku tej jednostki, ale zapewne dla graczy byłoby lepiej po prostu kupić ją jako całość a nie składać z różnych zestawów,
Jednostki, których mi brakuje:
- Character Pack No. 1 (bohaterowie małp) w wersji Primed lub Kit,
- Sturmgrenadier Tank Hunter/ Assault Squat
- Snowstorm w wersji Primed lub Kit - obecnie znamy obejście problemu braku tej jednostki, ale zapewne dla graczy byłoby lepiej po prostu kupić ją jako całość a nie składać z różnych zestawów,
Ostatnio zmieniony 04 maja 2017, 11:33 przez Seneszal, łącznie zmieniany 1 raz.
Zestat małp z Sigrid w wersji primed lub kit.
- Nastiturius
- Untertoten
Angela.
"Polacy są najbardziej inteligentnym narodem ze wszystkich, z którymi spotkali się Niemcy podczas tej wojny w Europie. " Adolf Hitler
Niezbędnik młodego alianta - kucharz, kapitan bawełna i dla wymagających bazooka joe. O Rosie nie wspomnę bo to faken obvious. OZZ też byłby nie w kij pierdział. Ogólnie wszystko to co w pudłach, a co jest nie do dostania.
Dodatkowo nowy oddział dowodzenia z BARami, bo czemu by nie. No i last but not least Wildfire standalone, bo to core dla bloku, a sam bym chciał drugiego bez konieczności kupowanie z drugiej ręki bo "nazywam się komandor Pandzioch i Warfactory to mój ulubiony sklep w Cytadeli"
Dodatkowo nowy oddział dowodzenia z BARami, bo czemu by nie. No i last but not least Wildfire standalone, bo to core dla bloku, a sam bym chciał drugiego bez konieczności kupowanie z drugiej ręki bo "nazywam się komandor Pandzioch i Warfactory to mój ulubiony sklep w Cytadeli"

Jołki połki! 

Zespół Sturm Grenadiers Spotters & Sniper team
Angela snajper, Sigrid (Sigrid bardzo bardzo bym chciał kupić na mistrzostwa, ale obawiam się, że będzie ciężko
)

Wprowadzę jakąś zasadę podwyżek cen za wnioskowanie o towar który jest w sprzedaży w sklepie ;PZespół Sturm Grenadiers Spotters & Sniper team
Zapraszam na warfactory.pl
Dust or Bust!
Niemieckie samoloty - bombowiec i szturmowiec.
Pozostałe śmigłowce SSU.
Bohaterowie wszystkich frakcji, których obecnie nie ma w ofercie.
Pozostałe śmigłowce SSU.
Bohaterowie wszystkich frakcji, których obecnie nie ma w ofercie.
Bro, do you even blitz ?