Witam od jakiegoś czasu obserwuję DUST i doszedłem do etapu, że CHCĘ. Nie wiem jeszcze CO, mam nadzieję że po kilku spotkaniach z ludźmi grającymi coś mi przyjdzie do głowy. Jakby ktoś z okolic Łodzi miał ochotę trochę mi tę grę bliżej pokazać będę wdzięczny. Bywam też w północno-wschodniej Polsce ze względu na pracę tutaj też są jakieś opcje.
Przede wszystkim chciałbym się dowiedzieć czy ta gra jakoś w Polsce "żyje" od samego początku graliśmy w WARZONE potem RESURECTION teraz system umarł już chyba na zawsze:(
Zapraszam do kontaktu
... i ewentualnych bitew pokazowych ile oczywiście ktoś ma dwie armie bo ja swoją będę dopiero budował.
Mam nadzieję że pod Waszym czujnym okiem pełnym troski by była jak najsensowniejsza.
Mariusz/Jeszcze nie wiem/Łask
Re: Mariusz/Jeszcze nie wiem/Łask
Cześć.
Poza Łodzią i Warszawą na twoich kierunkach mamy mocną ekipę w Bydgoszczy i potem dalej na północ. Ekipa Łódzka ma swojego FB i o ile kojarzę jest niestety mało aktywna na forum - sugerowałbym spróbować tam. W samym mieście jest co-najmniej kilka aktywnych osób które mają armie tylko trzeba ich ścignąć i się dogadać na pokaz.
Dusta stawiamy na nogi od 3 lat i nic nie zapowiada jakiejś katastrofy jaka spotkała Warzona (notabene środowisko tej gry z Katowic teraz mocno ciśnie w Dusta więc to może być jakiś wyznacznik
). W przeciwieństwie do firm prowadzących inne systemy Warfactory jest de facto uzależniona od Dusta i zrobi wszystko żeby system miał się dobrze jeszcze przez wiele wiele lat 
Poza Łodzią i Warszawą na twoich kierunkach mamy mocną ekipę w Bydgoszczy i potem dalej na północ. Ekipa Łódzka ma swojego FB i o ile kojarzę jest niestety mało aktywna na forum - sugerowałbym spróbować tam. W samym mieście jest co-najmniej kilka aktywnych osób które mają armie tylko trzeba ich ścignąć i się dogadać na pokaz.
Dusta stawiamy na nogi od 3 lat i nic nie zapowiada jakiejś katastrofy jaka spotkała Warzona (notabene środowisko tej gry z Katowic teraz mocno ciśnie w Dusta więc to może być jakiś wyznacznik

Dust or Bust!
Re: Mariusz/Jeszcze nie wiem/Łask
Dzięki za info. I pozytywny feedback. Odezwę się do Ciebie meilwo to może ustalimy co i jak z zakupami.
Wróć do „Prezentacje Forumowiczów”