Witam
O Dust Tactics pierwszy raz usłyszałem od Pandy i to całkiem dawno. Ale, że byłem po świeżym rozwodzie z WH40K to nie słuchałem.
I teraz całkiem niedawno zobaczyłem u Pandy jego armię. Mechy były super. Ale dopiero jak zobaczyłem goryle z Osi to aż przysiadłem. Przecież to czysty Hellboy! I jeszcze zombiaki! I mechy!
Już zacząłem wymyślać imiona dla oddziału goryli gdy zadzwonił Panda i mówi, że Blutkreuz to nie, zapomnij, fajne, ale nie. Nie ma szans dobrze i tanio. Ale Luftwaffe to jest dopiero coś. Nowe, i lądują gdzie chcą i w ogóle super. No to sobie pomyślałem, że skoro to najbliżej co się opyla do goryli to niech będzie.
No i chwilę później Panda lądował z takimi modelami u mnie:
Leutnant Rolf i Fallschirmjaeger
Leutnant Florentina i piękny oddział Krukonów
Oberleutnant Grubber i jego malutki czołg RSO PAK40
i creme de la creme oddziału
Laser Blitz Horten HO-357 Fledermaus i Hauptman Klaus Von Richtoffen
oraz na deser
Najemniczki z Tanyą i Mechem.
co razem czyni 104 pkt
a najlepsze jest to, że Luftwaffe będzie miało goryla! I to latającego!
Aha dodam, że zawsze byłem "tym kolesiem od fluffu", więc jest ogromna szansa, że spróbuję zalać dział Fun Fiction jakimiś opowiadaniami.
Pietraz/Luftwaffe/Warszawa
Pietraz/Luftwaffe/Warszawa
Wóda, Dust i Heavy Metal
- TAK, myślałem o malowaniu AERO -
Re: Pietraz/Luftwaffe/Warszawa
Witaj
Zasadami gry w Dust nie warto się przejmować bo się często zmieniają.
Jak podobają Ci się małpy to je kup !! Ja przewiduję, że niedługo małpunie z flamerami będą mordercze
a mieszana armia luftwaffe/blutkreuz grywalna.
Zasadami gry w Dust nie warto się przejmować bo się często zmieniają.
Jak podobają Ci się małpy to je kup !! Ja przewiduję, że niedługo małpunie z flamerami będą mordercze

Nic tak nie cieszy jak seria z pepeszy.
Witamy na pokładzie!
Wszelkie fun fiction zawsze mile widziane i szybko może wylądować na Warfactory.pl
Luftwaffe dostanie fajne posiłki w tym roku więc warto temat rozwijać i się bić.
W przyszłym miesiącu turniej w Warszawie na 100 pkt. więc nic tylko ćwiczyć i cisnąć
Wszelkie fun fiction zawsze mile widziane i szybko może wylądować na Warfactory.pl
Luftwaffe dostanie fajne posiłki w tym roku więc warto temat rozwijać i się bić.
W przyszłym miesiącu turniej w Warszawie na 100 pkt. więc nic tylko ćwiczyć i cisnąć

Dust or Bust!
Myślę, że latający goryl zaspokoi moje żądze
Wygląda po prostu... wow. No brak mi słów.
A na turniej marku, to chyba mnie namówiłeś.

A na turniej marku, to chyba mnie namówiłeś.
Wóda, Dust i Heavy Metal
- Nastiturius
- Untertoten
Ja mam całe stadko małpek i nie narzekam. Tak czy inaczej witam, du unser nächstes Deutsch. 

"Polacy są najbardziej inteligentnym narodem ze wszystkich, z którymi spotkali się Niemcy podczas tej wojny w Europie. " Adolf Hitler
tymczasem 3 lata i 3 armie później... 
Update armii:
Luftwaffe
Blutkreuz - goryle
Mity Cthulhu
Imperial japanese Navy

Update armii:
Luftwaffe
Blutkreuz - goryle
Mity Cthulhu
Imperial japanese Navy