pytanie odnośnie dołączenia bohatera do oddziału

Pytania oraz dyskusja na temat Tactics i jego zasad.
balint
Awatar użytkownika
Ochotnik
Posty: 246
Rejestracja: 12 sty 2017, 21:40

pytanie odnośnie dołączenia bohatera do oddziału

Postautor: balint » 05 lis 2017, 19:26

Krótkie pytanie:
Czy najemny bohater - Tanya może zostać dołączony do oddziału piechoty 1 klasy, ale nie najemnego? Np. do Spetnazu?

Panda
Awatar użytkownika
Ochotnik
Posty: 245
Rejestracja: 27 sie 2016, 10:35

Re: pytanie odnośnie dołączenia bohatera do oddziału

Postautor: Panda » 05 lis 2017, 19:34

Może :)
Jołki połki! :twisted:

yojimbo
Awatar użytkownika
Untertoten
Posty: 61
Rejestracja: 04 paź 2016, 14:45

Re: pytanie odnośnie dołączenia bohatera do oddziału

Postautor: yojimbo » 05 lis 2017, 19:37

Moim zdaniem tak. Nie natknąłem się w instrukcji do tej pory co by wyklucza taką opcję.

Marek L.
Awatar użytkownika
Administrator
Posty: 823
Rejestracja: 24 lut 2016, 17:10
Lokalizacja: Warszawa
Kontaktowanie:

Re: pytanie odnośnie dołączenia bohatera do oddziału

Postautor: Marek L. » 05 lis 2017, 20:00

Połowa uroku najemnego herosa na tym polega :)
Dust or Bust!

balint
Awatar użytkownika
Ochotnik
Posty: 246
Rejestracja: 12 sty 2017, 21:40

Re: pytanie odnośnie dołączenia bohatera do oddziału

Postautor: balint » 05 lis 2017, 20:35

Dzięki - właśnie się zastanawiam jak mogą wypaść Tanya + Makaroniarze.

Marek L.
Awatar użytkownika
Administrator
Posty: 823
Rejestracja: 24 lut 2016, 17:10
Lokalizacja: Warszawa
Kontaktowanie:

Re: pytanie odnośnie dołączenia bohatera do oddziału

Postautor: Marek L. » 05 lis 2017, 20:48

Ja nie wiem co wy widzicie w tym oddziale :D Jest do wszystkiego czyli ogólnie do niczego. To już lepiej ją do Sand Vipers dołączyć czy coś...
Dust or Bust!

balint
Awatar użytkownika
Ochotnik
Posty: 246
Rejestracja: 12 sty 2017, 21:40

Re: pytanie odnośnie dołączenia bohatera do oddziału

Postautor: balint » 05 lis 2017, 21:47

Magiczna odpowiedź zamyka się w czterech literach: blok ;)

Panda
Awatar użytkownika
Ochotnik
Posty: 245
Rejestracja: 27 sie 2016, 10:35

Re: pytanie odnośnie dołączenia bohatera do oddziału

Postautor: Panda » 05 lis 2017, 22:51

na cztery litery jest także 'kupa' ;)
Jołki połki! :twisted:

Seneszal
Ochotnik
Posty: 175
Rejestracja: 15 mar 2016, 08:27

Re: pytanie odnośnie dołączenia bohatera do oddziału

Postautor: Seneszal » 06 lis 2017, 08:58

to ja dodam jeszcze kolejną ich zaletę:
- koszt 7 punktów

swoją drogą, widzisz Marku jacy są zdesperowani gracze bloku, nawet słabych Włochów biorą, ;)

Panda
Awatar użytkownika
Ochotnik
Posty: 245
Rejestracja: 27 sie 2016, 10:35

Re: pytanie odnośnie dołączenia bohatera do oddziału

Postautor: Panda » 06 lis 2017, 09:02

A propos Włochów, to mam kilku w nochu ;)
Jołki połki! :twisted:


Wróć do „Zasady i dyskusja ogólna”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość