Komisarze
Re: Komisarze
Według mnie nie.
Camo nie jest dzielone i taki komisarz będzie widoczny i podatny na ostrzał. Pytanie czy można do niego strzelać a to co nie wejdzie w niego przejdzie na snajperów. Muszę pogrzebać w knidze.
Camo nie jest dzielone i taki komisarz będzie widoczny i podatny na ostrzał. Pytanie czy można do niego strzelać a to co nie wejdzie w niego przejdzie na snajperów. Muszę pogrzebać w knidze.
Dust or Bust!
Re: Komisarze
Ale w instrukcji jest napisane, że komisarz staje się częścią oddziału. Bohatera się przyłącza a komisarz staje się częścią oddziału. To chyba pytanie do wyjaśnienia.
Nic tak nie cieszy jak seria z pepeszy.
Re: Komisarze
Nie daje to jakiegoś mocnego bonusa ale jak możesz to sprawdź.
Nic tak nie cieszy jak seria z pepeszy.
Re: Komisarze
Ale bochster mozewyjsc z oddziału a Komisarz nie ! 

Re: Komisarze
Gadałem o tym temacie z Olivierem.
Wg niego zdolność kamuflarzu nie jest dzielona więc ani heros ani komisarz nie są zakamuflowani.
Wg niego zdolność kamuflarzu nie jest dzielona więc ani heros ani komisarz nie są zakamuflowani.
Dust or Bust!
Re: Komisarze
A czy do oddziału z komisarzem można jeszcze dołączyć bohatera?
Re: Komisarze
Można.
Bohater =/= komisarz
Komisarz =/= bohater
Więc wszystko zgodnie z zasadami
Wyjątkiem jest komisarzobohater Poon.
Bohater =/= komisarz
Komisarz =/= bohater
Więc wszystko zgodnie z zasadami

Wyjątkiem jest komisarzobohater Poon.
Bro, do you even blitz ?
Re: Komisarze
Bo on nie jest komisarzem o jakiego prosiliśmy.
Tylko bohaterem którego potrzebujemy
Tylko bohaterem którego potrzebujemy

Dust or Bust!
Wróć do „Zasady i dyskusja ogólna”
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości