Dwie jednostki, jedna taktyka
Re: Dwie jednostki, jedna taktyka
Zgadzam się z przedmówcą, dlatego nie udało się sprawdzić Róży.
Na szczęście pan Mao jest ekspertem na reakcji .... niby nie ma berserka ...Ale więcej luf niż zazwyczaj wróg rąk
.
A w tym przypadku też polecam Mao z Nikolayem duża szansa na 2 akcje w reakcji .....I pewne trafienie czego kolejek co weszło w zasięg

A w tym przypadku też polecam Mao z Nikolayem duża szansa na 2 akcje w reakcji .....I pewne trafienie czego kolejek co weszło w zasięg

To wszystko prawda... Tylko że jednostki, które już zostały aktywowane nie mogą za bardzo reagować 

Dlatego słuchasz Mao na środek i potem czekasz...jak się nie doczeka to go reaktywacja.... Zasadniczo bardzo lubię Nikolaya 11 ptk i mam officera jak nie postrzela to przynajmniej zreaktywuje 

W poprzednim wątku opisałem zalety i wygłaszałem peany na cześć Auflklarung Grenadiers zwanymi także Recon Grenadiers.
Z kimże byliby lepsi jak nie z największym złodupcem Osi, majstrem grenadierów, odkrywcą Vrilla oraz siewcą pożogi, zniszczenia oraz pohańbienia wrogów.
Proszę państwa Oberleutnant Mandred Kreuzer

"Tak, verfluchte... Biegnę Ci wpierdolić..."
Manfredi jako jeden z największych twardzieli ma 5 pktów życia, wspiera swoich grenadierów Move und Feuer.
Dodatkowo posiada nielimitowanego Fancerpausta oraz STG47 jak reszta grenadierów.
Wisienką na torcie jest "Fighting Spirit" dzięki czemu trafia na znaczkach grakcyjnych i celownikach. Dobrze użyty z Reconami jest w stanie roznieść 2 średnie mechy i położyć oddział piechoty lub skasować większego świniaka na miękko.
Z kimże byliby lepsi jak nie z największym złodupcem Osi, majstrem grenadierów, odkrywcą Vrilla oraz siewcą pożogi, zniszczenia oraz pohańbienia wrogów.
Proszę państwa Oberleutnant Mandred Kreuzer

"Tak, verfluchte... Biegnę Ci wpierdolić..."
Manfredi jako jeden z największych twardzieli ma 5 pktów życia, wspiera swoich grenadierów Move und Feuer.
Dodatkowo posiada nielimitowanego Fancerpausta oraz STG47 jak reszta grenadierów.
Wisienką na torcie jest "Fighting Spirit" dzięki czemu trafia na znaczkach grakcyjnych i celownikach. Dobrze użyty z Reconami jest w stanie roznieść 2 średnie mechy i położyć oddział piechoty lub skasować większego świniaka na miękko.
Bro, do you even blitz ?
Ja odkąd gram Marines staram się wspierać moje fale piechoty zespołem Mickey i Barking Dog w wersji light. Biją wszystko, tani są więc mało szkoda jak zginą 

Dust or Bust!
Będę musiał wypróbować tą dwójkę, bardzo mi się podobają wersje light jeśli chodzi o modele.Ja odkąd gram Marines staram się wspierać moje fale piechoty zespołem Mickey i Barking Dog w wersji light. Biją wszystko, tani są więc mało szkoda jak zginą
Wróć do „Zasady i dyskusja ogólna”