Znaleziono 357 wyników

autor: Gothik
12 mar 2020, 15:55
Forum: Zasady i dyskusja ogólna
Temat: Pytania nooba
Odpowiedzi: 142
Odsłony: 45546

Re: Pytania nooba

Tina z Hieną są traktowani jako pojedyncza figurka - odzwierciedla to 6 HP. Tak więc moździerz strzela do nich jedną kostką.
autor: Gothik
20 lut 2020, 09:45
Forum: Turnieje
Temat: Mistrzostwa Europy 2020
Odpowiedzi: 30
Odsłony: 12790

Re: Mistrzostwa Europy 2020

777 - Nowy, Lepszy Szatan! :D
autor: Gothik
02 lut 2020, 21:28
Forum: Zasady i dyskusja ogólna
Temat: Pytania nooba
Odpowiedzi: 142
Odsłony: 45546

Re: Pytania nooba

UGLe są zajebiste.
Tylko rangersi są chujowi.
autor: Gothik
31 sty 2020, 14:52
Forum: Turnieje
Temat: Mistrzostwa Europy 2020
Odpowiedzi: 30
Odsłony: 12790

Re: Mistrzostwa Europy 2020

Wujek Myszek? :D
autor: Gothik
30 sty 2020, 16:10
Forum: Turnieje
Temat: Mistrzostwa Europy 2020
Odpowiedzi: 30
Odsłony: 12790

Re: Mistrzostwa Europy 2020

Oooo a kto zacz ten oficer? :D
autor: Gothik
30 sty 2020, 10:49
Forum: Turnieje
Temat: Mistrzostwa Europy 2020
Odpowiedzi: 30
Odsłony: 12790

Re: Mistrzostwa Europy 2020

Jak widze takie listy to coraz bardziej się zastanawiam na poświęceniu się w tym roku w całości kwestiom organizacyjnym :D
autor: Gothik
29 sty 2020, 16:18
Forum: Zasady i dyskusja ogólna
Temat: Pytania nooba
Odpowiedzi: 142
Odsłony: 45546

Re: Pytania nooba

Niestety działa tylko dla Aliantów i ewentualnie jednostek najemnych, co oznacza, że w praktyce nadaje się do pchania karuzeli (ew. przeładowania UGL-i rangersom) :(
autor: Gothik
27 sty 2020, 13:23
Forum: Prezentacje Forumowiczów
Temat: Rafał / Rolf / Wehrmacht / Bydgoszcz
Odpowiedzi: 1
Odsłony: 1949

Re: Rafał / Rolf / Wehrmacht / Bydgoszcz

Witamy w Chmurze Pyłu! 8-)
autor: Gothik
09 sty 2020, 15:29
Forum: Zasady i dyskusja ogólna
Temat: Fanowskie FAQ
Odpowiedzi: 44
Odsłony: 18414

Re: Fanowskie FAQ

Te LRDG mogłyby być blokowe patrząc na command truck - pozostałe są zbyt specyficzne
Command Truck jest pojazdem blokowym.

Obrazek
autor: Gothik
09 sty 2020, 15:27
Forum: Zasady i dyskusja ogólna
Temat: Pytania nooba
Odpowiedzi: 142
Odsłony: 45546

Re: Pytania nooba

Czy bohater będący Pilotem pojazdu po jego zniszczeniu może w trakcie rozgrywki wskoczyć do drugiego?
Nie.

Wyszukiwanie zaawansowane