Znaleziono 18 wyników

autor: MirAss
04 maja 2019, 11:51
Forum: Zasady i dyskusja ogólna
Temat: Rally
Odpowiedzi: 5
Odsłony: 453

Re: Rally

Dzięki za szybką odpowiedź. Pytanie do tesli powstało po Erracie, gdzie napisali, że przy TRAFIENIU teslą podczas reakcji stunned wchodzi na końcu aktywacji, ale cieszy mnie, że jednak obrażenie. Najważniejsze wątpliwości rozwiane, można w spokoju weekendować ;)
autor: MirAss
04 maja 2019, 10:20
Forum: Zasady i dyskusja ogólna
Temat: Rally
Odpowiedzi: 5
Odsłony: 453

Rally

Mam pytania o akcję oficerską Rally . 1. Za cel akcji wybieram albo wszystkie jednostki w zasięgu wzroku oficera i w odległości do 2 albo przez radio tylko jedną jednostkę? 2. Wybrany oddział jest Suppressed i Stunned. Rzucam 2 kostki. Przy 1 sukcesie mogę zamienić Suppressed na Under Fire albo usun...
autor: MirAss
09 cze 2018, 19:39
Forum: Zasady i dyskusja ogólna
Temat: Umiejętności
Odpowiedzi: 8
Odsłony: 1168

Re: Umiejętności

Dzięki Seneszal za potwierdzenie i JaQbek za wyjaśnienie. Pisząc, że obrońca przeżył, miałem na myśli, że zginął od ataku, ale przeżył CD :?
autor: MirAss
08 cze 2018, 20:24
Forum: Zasady i dyskusja ogólna
Temat: Umiejętności
Odpowiedzi: 8
Odsłony: 1168

Re: Umiejętności

Kolejne pytania o umiejętności: 6. First Strike vs Cheat Death: czy tak to wygląda (zakładając, że atak się udał, ale obrońca i tak to wszystko przeżył): strzał > unik, rzut na cheat death > walka wręcz first strike > rzut na cheat death > zwykła walka wręcz (atakujący i obrońca) > rzut na cheat dea...
autor: MirAss
28 maja 2018, 22:25
Forum: Dyskusja
Temat: Pjoter pożycza na Mistrzostwa 2018
Odpowiedzi: 2
Odsłony: 323

Re: Pjoter pożycza na Mistrzostwa 2018

Tak szlachetna inicjatywa nie może się zmarnować, dlatego, jeśli są jeszcze dostępni, to chciałbym wynająć Samsona i Laser Grenadier Squad.
autor: MirAss
05 maja 2018, 16:39
Forum: Turnieje
Temat: Mistrzostwa Europy 2018
Odpowiedzi: 33
Odsłony: 3057

Re: Mistrzostwa Europy 2018

Pytanie do Organizatora: czy na turnieju można moździerz NDAK wystawić jako blokowy?
autor: MirAss
18 kwie 2018, 20:16
Forum: Zasady i dyskusja ogólna
Temat: Brakujące Karty
Odpowiedzi: 21
Odsłony: 2393

Re: Brakujące Karty

Skoro to temat o kartach: w aplikacji Enlist część oddziałów ma inne statystyki niż dotychczas (np. dodatkowe kostki u Laser Grenadierów, Panzerfaust 100 zmieniony z 1/1 na */1 w Zombie Suicide Squad). Aplikacja jest w wersji Beta, czyli część różnic to mogą być po prostu błędy, ale czy jest jakaś o...
autor: MirAss
18 kwie 2018, 19:56
Forum: Zasady i dyskusja ogólna
Temat: Umiejętności
Odpowiedzi: 8
Odsłony: 1168

Re: Umiejętności

Odpowiedź na 1. jest miłym zaskoczeniem, o 5. będę musiał pamiętać, a z 4. tak właśnie grałem. Z 2. wynika, że utrata umiejętności (karty) następuję na samym końcu aktywacji. Co do 3. to wychodzi na to, że Assassin wybiera cel przed rzutem. Dzięki za pomoc.
autor: MirAss
18 kwie 2018, 16:22
Forum: Sprzedam/Kupię
Temat: [S] Oddziały niemieckie
Odpowiedzi: 4
Odsłony: 538

Re: [S] Oddziały niemieckie

Kupię Assault Squad / Tank Hunterów (6 figurek).
autor: MirAss
25 mar 2018, 14:13
Forum: Zasady i dyskusja ogólna
Temat: Umiejętności
Odpowiedzi: 8
Odsłony: 1168

Umiejętności

Mam parę pytań o umiejętności: 1. Angela posiada umiejętność Sniper i Killing Spree. Jak to dokładnie działa? Snajper przed atakiem wybiera cel. Czy dodatkowe trafienia z Killing Spree trafiają z ten sam cel (silniejszy atak pozwalający załatwiać bohaterów i przebić Damage Resilient), czy każde doda...

Wyszukiwanie zaawansowane