Znaleziono 463 wyniki

autor: JaQbek
03 lip 2019, 13:07
Forum: Dyskusja
Temat: Dustowy konkurs memowy 2019!
Odpowiedzi: 12
Odsłony: 337

Re: Dustowy konkurs memowy 2019!

https://lh3.googleusercontent.com/3I6RMuKKLYJ9lpEMdtXT_A3PYNtDKNtUIzPxnNRKs39FNoBKE0zA9l5Ha52eODXzQG7UWWTtAJYiMJIFIHDy6qcpJ7csQaJ8bllecwzwR3OfF76M9O6tQNQaIBg8G7Fp7q-fWC5dah8O__u13gtCniY_9MsAFEsfu5KprZqCfOD0bdpyWM92ViMLiWRUtHcolRlnrOMcQYTgMBQ2qTFv6cRbIhSOpTt291zZq3znQlp2ofsX_NtCeWhARaAvm-q3pjUKNcQlw...
autor: JaQbek
24 cze 2019, 11:03
Forum: Turnieje
Temat: Mistrzostwa Europy 2019
Odpowiedzi: 43
Odsłony: 2236

Re: Mistrzostwa Europy 2019

balint pisze: a nie chcę zostać obwołany generatorem niepotrzebnych dyskusji.


I tak będziesz :D
autor: JaQbek
10 maja 2019, 20:26
Forum: Zasady i dyskusja ogólna
Temat: Pytania nooba
Odpowiedzi: 24
Odsłony: 1776

Re: Pytania nooba

2. Jak ścinasz pole z drzewem lub innym obiektem to nie wchodzisz na nie. To się tyczy gdy Twój pojazd ewidentnie przejeżdża przez pole ze specjalnym terenem. 4. Trwa jedną najbliższą aktywację. Np. Jeśli dana jednostka aktywowała się, po aktywacji dostała pigułę, a potem oficer reaktywował, to właś...
autor: JaQbek
10 maja 2019, 15:23
Forum: Zasady i dyskusja ogólna
Temat: Pytania nooba
Odpowiedzi: 24
Odsłony: 1776

Re: Pytania nooba

1. UGL czyli Underbarrel Grenade Launcher ma zasadę, że tam gdzie strzela karabin, tam także wali granatnik. Oczywiście każdy karabin może strzelać do innego celu, ale granatnik z nim związany tylko do tego samego. 2. Do Generała :P 3. Tabela terenów jest na początku podręcznika. Można wykonać ruch ...
autor: JaQbek
04 maja 2019, 11:18
Forum: Sprzedam/Kupię
Temat: [S] Różne różniaste różności
Odpowiedzi: 23
Odsłony: 2092

Re: [S] Różne różniaste różności

Zapraszam do pierwszego postu - uzupełnienie o zdjęcia!
Rabat naliczany od ilości wziętych figsów - weź więcej, dostań większy rabat 8-)
autor: JaQbek
04 maja 2019, 10:48
Forum: Zasady i dyskusja ogólna
Temat: Rally
Odpowiedzi: 5
Odsłony: 453

Re: Rally

1. Tak. 2. Przy jednym sukcesie zmieniasz Supressed na Under Fire, lub Under Fire na Brak. Stunned jest usuwany tylko gdy są 2 sukcesy. I jeśli są 2 sukcesy to tak jak podręcznik - wszystko usuwamy. 3. Tak, gdyż jest zdolnością z sekcji Command Actions, a te właśnie dostają bonus z pojazdu dowodzeni...
autor: JaQbek
18 kwie 2019, 20:12
Forum: Zasady i dyskusja ogólna
Temat: Pytania nooba
Odpowiedzi: 24
Odsłony: 1776

Re: Pytania nooba

2. Wszystkie akcje poza reaktywacją możesz wykonać 2 razy, zgodnie z podstawową zasadą - każda jednostka ma bazowo 2 akcje. Wyjątkiem jest reaktywacja, gdyż jeśli uda Ci się w pierwszej akcji wykonać tą akcję to kończy się akcja oddziału dowodzenia i zostaje aktywowana inna jednostka. W kwestii miot...
autor: JaQbek
18 kwie 2019, 09:24
Forum: Zasady i dyskusja ogólna
Temat: Komisarze
Odpowiedzi: 9
Odsłony: 896

Re: Komisarze

Można.
Bohater =/= komisarz
Komisarz =/= bohater
Więc wszystko zgodnie z zasadami :)
Wyjątkiem jest komisarzobohater Poon.
autor: JaQbek
27 mar 2019, 19:57
Forum: Sprzedam/Kupię
Temat: [S] Różne różniaste różności
Odpowiedzi: 23
Odsłony: 2092

Re: [S] Różne różniaste różności

Nie stać Cie :P
Obrazek
autor: JaQbek
26 mar 2019, 18:43
Forum: Sprzedam/Kupię
Temat: [S] Różne różniaste różności
Odpowiedzi: 23
Odsłony: 2092

Re: [S] Różne różniaste różności

Troszkę gratów ubyło. Zapraszam do pierwszego posta. Dogadamy się ;)
Obrazek

Wyszukiwanie zaawansowane