Znaleziono 461 wyników

autor: JaQbek
10 maja 2019, 20:26
Forum: Zasady i dyskusja ogólna
Temat: Pytania nooba
Odpowiedzi: 23
Odsłony: 1258

Re: Pytania nooba

2. Jak ścinasz pole z drzewem lub innym obiektem to nie wchodzisz na nie. To się tyczy gdy Twój pojazd ewidentnie przejeżdża przez pole ze specjalnym terenem. 4. Trwa jedną najbliższą aktywację. Np. Jeśli dana jednostka aktywowała się, po aktywacji dostała pigułę, a potem oficer reaktywował, to właś...
autor: JaQbek
10 maja 2019, 15:23
Forum: Zasady i dyskusja ogólna
Temat: Pytania nooba
Odpowiedzi: 23
Odsłony: 1258

Re: Pytania nooba

1. UGL czyli Underbarrel Grenade Launcher ma zasadę, że tam gdzie strzela karabin, tam także wali granatnik. Oczywiście każdy karabin może strzelać do innego celu, ale granatnik z nim związany tylko do tego samego. 2. Do Generała :P 3. Tabela terenów jest na początku podręcznika. Można wykonać ruch ...
autor: JaQbek
04 maja 2019, 11:18
Forum: Sprzedam/Kupię
Temat: [S] Różne różniaste różności
Odpowiedzi: 23
Odsłony: 1742

Re: [S] Różne różniaste różności

Zapraszam do pierwszego postu - uzupełnienie o zdjęcia!
Rabat naliczany od ilości wziętych figsów - weź więcej, dostań większy rabat 8-)
autor: JaQbek
04 maja 2019, 10:48
Forum: Zasady i dyskusja ogólna
Temat: Rally
Odpowiedzi: 5
Odsłony: 303

Re: Rally

1. Tak. 2. Przy jednym sukcesie zmieniasz Supressed na Under Fire, lub Under Fire na Brak. Stunned jest usuwany tylko gdy są 2 sukcesy. I jeśli są 2 sukcesy to tak jak podręcznik - wszystko usuwamy. 3. Tak, gdyż jest zdolnością z sekcji Command Actions, a te właśnie dostają bonus z pojazdu dowodzeni...
autor: JaQbek
18 kwie 2019, 20:12
Forum: Zasady i dyskusja ogólna
Temat: Pytania nooba
Odpowiedzi: 23
Odsłony: 1258

Re: Pytania nooba

2. Wszystkie akcje poza reaktywacją możesz wykonać 2 razy, zgodnie z podstawową zasadą - każda jednostka ma bazowo 2 akcje. Wyjątkiem jest reaktywacja, gdyż jeśli uda Ci się w pierwszej akcji wykonać tą akcję to kończy się akcja oddziału dowodzenia i zostaje aktywowana inna jednostka. W kwestii miot...
autor: JaQbek
18 kwie 2019, 09:24
Forum: Zasady i dyskusja ogólna
Temat: Komisarze
Odpowiedzi: 9
Odsłony: 711

Re: Komisarze

Można.
Bohater =/= komisarz
Komisarz =/= bohater
Więc wszystko zgodnie z zasadami :)
Wyjątkiem jest komisarzobohater Poon.
autor: JaQbek
27 mar 2019, 19:57
Forum: Sprzedam/Kupię
Temat: [S] Różne różniaste różności
Odpowiedzi: 23
Odsłony: 1742

Re: [S] Różne różniaste różności

Nie stać Cie :P
Obrazek
autor: JaQbek
26 mar 2019, 18:43
Forum: Sprzedam/Kupię
Temat: [S] Różne różniaste różności
Odpowiedzi: 23
Odsłony: 1742

Re: [S] Różne różniaste różności

Troszkę gratów ubyło. Zapraszam do pierwszego posta. Dogadamy się ;)
Obrazek
autor: JaQbek
26 mar 2019, 09:05
Forum: Sprzedam/Kupię
Temat: [S] Różne różniaste różności
Odpowiedzi: 23
Odsłony: 1742

Re: [S] Różne różniaste różności

Ostatni nadal jest, zapraszam na priv :)
autor: JaQbek
07 mar 2019, 20:17
Forum: Sprzedam/Kupię
Temat: [S] Różne różniaste różności
Odpowiedzi: 23
Odsłony: 1742

Re: [S] Różne różniaste różności

Oczywiście, zapraszam na priv.

Wyszukiwanie zaawansowane