Znaleziono 62 wyniki

autor: Graber
06 mar 2020, 17:47
Forum: Zasady i dyskusja ogólna
Temat: Pytania nooba
Odpowiedzi: 122
Odsłony: 18908

Re: Pytania nooba

:lol: :lol: :lol:
Czyli moge odmówić gry z przeciwnikiem na turnieju, ze względu na jego "niesportowom" rozpiske ? :D
autor: Graber
06 mar 2020, 05:45
Forum: Zasady i dyskusja ogólna
Temat: Pytania nooba
Odpowiedzi: 122
Odsłony: 18908

Re: Pytania nooba

Flamery z helikoptera można czy nie ?
autor: Graber
04 lut 2020, 12:56
Forum: Zasady i dyskusja ogólna
Temat: Pytania nooba
Odpowiedzi: 122
Odsłony: 18908

Re: Pytania nooba

No i kiedy ta wzmianka o UGL w FAQu ? :twisted: :D
autor: Graber
29 sty 2020, 17:14
Forum: Zasady i dyskusja ogólna
Temat: Pytania nooba
Odpowiedzi: 122
Odsłony: 18908

Re: Pytania nooba

UGL to jakaś straszna pomyłka w Dust :|
Myślałem o Demo Charge :)
autor: Graber
29 sty 2020, 13:49
Forum: Zasady i dyskusja ogólna
Temat: Pytania nooba
Odpowiedzi: 122
Odsłony: 18908

Re: Pytania nooba

Uff... :D Supcio trzeba przetestować.
Dzięki ;)
autor: Graber
29 sty 2020, 11:00
Forum: Zasady i dyskusja ogólna
Temat: Pytania nooba
Odpowiedzi: 122
Odsłony: 18908

Re: Pytania nooba

Czy ja dobrze rozumie ?
Umiejętność Ammo Supply działa na wszystkie naziemne jednostki, bez ograniczeń zasięgowych ? Czy ta umiejętność zabiera jedną akcje czy traktowana jest jako darmowa ?
Obrazek
autor: Graber
24 gru 2019, 11:34
Forum: Sprzedam/Kupię
Temat: Zamówienie z Dust Studio
Odpowiedzi: 18
Odsłony: 1694

Re: Zamówienie z Dust Studio

Poproszę:

ROSIE & CREW - MODEL KIT
Przedmiot nr.
K-AL143R
35$
autor: Graber
15 gru 2019, 12:08
Forum: Zasady i dyskusja ogólna
Temat: Pytania nooba
Odpowiedzi: 122
Odsłony: 18908

Re: Pytania nooba

Świeżo po turnieju w Bydgoszczy :D Mam wielkie wątpliwości co do interpretacji sędziego co do stymulantów. Panowie tłumaczyli zdolność medyka tak, iż przy stymulancie zamiany ruchu w marsz, marsz staje się jedną akcją, a reakcje na ten marsz wykonujemy po marszu a nie jak zwykle po ruchu. :roll: 8-)
autor: Graber
11 gru 2019, 11:57
Forum: Zasady i dyskusja ogólna
Temat: Pytania nooba
Odpowiedzi: 122
Odsłony: 18908

Re: Pytania nooba

Wracając do 4.
Goryle BK mają zapis w plutonie Markusa:
Gorilla Units in this platoon cannot receive a Suppression token during a Charge Action (as a result of any Reactive Attack that interrupts it).
Hmm... :? :roll: :?:
autor: Graber
11 gru 2019, 11:47
Forum: Zasady i dyskusja ogólna
Temat: Pytania nooba
Odpowiedzi: 122
Odsłony: 18908

Re: Pytania nooba

1. Tak to właśnie u nas wygląda, kto głośniej krzyczy wygrywa :lol: A co do zasad, kolega przytoczył chyba zasadę o budynkach z piętrami 8-) Wolałem zapytać. 2.a. Przypominam sobie grę na jednym z turniejów, hiena w walce wręcz z grapplem, trafia i stunuje oddział, oddział nie oddaje w walce wręcz b...

Wyszukiwanie zaawansowane