Znaleziono 17 wyników

autor: przemosan
08 sty 2020, 04:51
Forum: Zasady i dyskusja ogólna
Temat: Pytania nooba
Odpowiedzi: 127
Odsłony: 28024

Re: Pytania nooba

Takie pytanie, jak wiadomo najemniczki mogą występować we wszystkich armiach, jako dodatek nie tracąc bonusu jeśli nie przekroczyły 25%. A czy działa to w drugą stronę?. Czyli jak mam blokową armię mercenaries to mogę wziąść jakieś inne jednostki np. Ndak lub specnaz jako sojuszników w ramach tych 2...
autor: przemosan
07 sty 2020, 14:30
Forum: Zasady i dyskusja ogólna
Temat: Pytania nooba
Odpowiedzi: 127
Odsłony: 28024

Re: Pytania nooba

Chyba czas najwyższy zacząć robić konwersje
autor: przemosan
07 sty 2020, 08:28
Forum: Zasady i dyskusja ogólna
Temat: Pytania nooba
Odpowiedzi: 127
Odsłony: 28024

Re: Pytania nooba

Same limitki, bez możliwości dostania w normalnym sklepie, Ale dno
autor: przemosan
04 sty 2020, 14:17
Forum: Sprzedam/Kupię
Temat: Kupię
Odpowiedzi: 1
Odsłony: 1964

Kupię

kupię 2 składy Laserowych Grenadierów
5x Thompson (tommygun) może komuś się walają takie bitsy
autor: przemosan
04 sty 2020, 13:42
Forum: Zasady i dyskusja ogólna
Temat: Pytania nooba
Odpowiedzi: 127
Odsłony: 28024

Re: Pytania nooba

Pytanie. w podręczniku Paradise Lost na stronie 168 i 169 są opisane zasady dla Tito. dodatkowo pisze ze jak Tito dołączy do składu Mechaniczek (Tito's Crew) to mogą robić akcję naprawiania i zdolności Tito w ramach 1 akcji. i teraz które to są ta załoga Tito? czy wystarczy ze Tito dołączy do dowoln...
autor: przemosan
03 sty 2020, 18:29
Forum: Zasady i dyskusja ogólna
Temat: Pasowanie po nowemu + Fumiko jest...
Odpowiedzi: 7
Odsłony: 2842

Re: Pasowanie po nowemu + Fumiko jest...

czegoś tu nie kumam, IJN General jak lata solo to ma zasięg czarowania 2 pola wiec musi się trzymać blisko piechoty lub pojazdów które chce reaktywować co zazwyczaj zmusza panią generał do biegu i zostaje jej 1 kosteczka na reaktywacje bez przerzutu (raczej liczenie na cufal niż taktyka generała). W...
autor: przemosan
11 paź 2019, 17:23
Forum: Zasady i dyskusja ogólna
Temat: Pytania nooba
Odpowiedzi: 127
Odsłony: 28024

Re: Pytania nooba

po mojemu to z dymem powinno być tak ze artyleria nie możne strzelać na pole z dymem, ale może strzelać na pole przed dymem i tym samym ranić jednostki w pierwszym rzędzie dymu. druga sprawa to czy jednostka która posiada 3 akcje, może wysiąść z pojazdu, strzelić i wsiąść do pojazdu z powrotem??? wy...
autor: przemosan
02 paź 2019, 21:43
Forum: Zasady i dyskusja ogólna
Temat: Pytania nooba
Odpowiedzi: 127
Odsłony: 28024

Re: Pytania nooba

Uther a gdzie mogę znaleźć wypowiedź Oliviera? bo jeśli to była prywatna pogadanka to wieszz, wszyscy dorośli, i traktujmy się poważnie, od zasad są rulebook, faq, ew, oficjalne wypowiedzi na FB. a odnośnie odp.1: trochę bezsensu argumentacja musisz przyznać, bo jakim cudem heli może wlecieć na pole...
autor: przemosan
24 wrz 2019, 18:23
Forum: Sprzedam/Kupię
Temat: Poszukiwacze zaginionej arki (Axis)
Odpowiedzi: 4
Odsłony: 1359

Re: Poszukiwacze zaginionej arki (Axis)

up. naprawdę nikt nie che sprzedać Desert Foxa ???
autor: przemosan
16 wrz 2019, 07:33
Forum: Sprzedam/Kupię
Temat: [S] Axis i Alianci
Odpowiedzi: 22
Odsłony: 7027

Re: [S] Axis i Alianci

hej. PM poszło

Wyszukiwanie zaawansowane